Counseling

‹ Terug

Counseling - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
18 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2069

Ga naar Counseling voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

De beroepsopleiding Counseling van NTI wordt verzorgd door deskundigen van Stichting Counselling Nederland. Je krijgt diverse gesprekstechnieken en tools onder de knie die gebruikt worden binnen de counseling.  Je leert over de verschillende fasen van het counselingproces en kunt problemen signaleren en oplossen. Na afloop weet je hoe je cliĆ«nten kunt helpen leren om te gaan met hun alledaagse problemen en kun je als counselor bijvoorbeeld een eigen praktijk opstarten. Daarom kies je voor Counseling van NTI: Bepaal je eigen studietempo 8 gratis praktijkdagen Uitstekende begeleiding Diploma van Stichting Counselling Nederland Al je lesmateriaal online

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)