Spaans A1

‹ Terug

Spaans A1 - NTI

Niveau:
Talen
Type:
Talen
Duur:
8 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 296

Ga naar Spaans A1 voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij een cursus Spaans volgen en Spaans op A1 niveau leren spreken? Kom je voor je werk veel in contact met de Spaanse taal? En wil je graag een erkend diploma waarmee je kunt aantonen dat jij Spaans spreekt? Volg dan de cursus Spaans A1! Deze cursus begint bij het begin, je hebt geen voorkennis nodig. De cursus Spaans A1 leert jouw beter spreken, schrijven en lezen en bereidt je voor op het examen. Je kunt de cursus afsluiten met een erkend examen van het Instituto Cervantes. Als je met vlag en wimpel slaagt, ontvang je het DELE diploma. Dit diploma wordt overal ter wereld  door universiteiten en werkgevers erkend als bewijs van jouw Spaanse skills.  Daarom kies je voor Spaans A1 van NTI: Praktijkgerichte cursus Starten wanneer jij wil Internationaal erkend DELE diploma Innovatieve online leeromgeving Bepaal je eigen studietempo

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)