Frans A1

‹ Terug

Frans A1 - NTI

Niveau:
Talen
Type:
Talen
Duur:
8 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 296

Ga naar Frans A1 voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij Frans op beginnersniveau leren spreken? En internationaal kunnen aantonen dat je Frans op niveau A1 beheerst? Volg dan de cursus Frans A1! Frans 1 is erg nuttig als je in je werk veel in contact komt met de Franse taal, of in een Franstalig land wilt werken of studeren.  Deze online cursus begint bij het begin, je hebt geen voorkennis nodig. Je leert beter spreken, schrijven en lezen en wordt goed voorbereid op het examen. Je kunt Frans 1  afsluiten met een erkend examen van de Alliance Fran├žaise. Het DELF diploma wordt afgegeven door het Franse Ministerie van Onderwijs en is een officieel bewijs van jouw Franse skills. Daarom kies je voor Frans A1 van NTI: Praktijkgerichte cursus Starten wanneer jij wil Internationaal erkend DELF diploma Innovatieve online leeromgeving Bepaal je eigen studietempo

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)