MBO Keuzedeel Specialist leesbevordering

‹ Terug

MBO Keuzedeel Specialist leesbevordering - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 705

Ga naar MBO Keuzedeel Specialist leesbevordering voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Lezen is een belangrijk onderdeel in de ontwikkeling van kinderen. Hoe zorg je ervoor dat kinderen plezier krijgen in lezen, wat doe je bij leesproblemen en wat is het belang van voorlezen? Je leert het in deze cursus Specialist leesbevordering (0 tot 12 jaar). Je leert niet alleen kinderen, maar ook collega’s en ouders enthousiasmeren, adviseren en begeleiden bij (voor)leesactiviteiten. Een nuttige verdieping voor wie in de kinderopvang of het onderwijs werkt. Dit erkende keuzedeel is een mooie aanvulling op je cv! Daarom kies je voor MBO Keuzedeel Specialist leesbevordering van NTI: In 3 maanden af te ronden Keuzedeel uit erkende mbo-opleiding Haal een officieel mbo-certificaat Inclusief lesmateriaal Beste prijs-kwaliteitverhouding

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)