MBO Keuzedeel BSO 8 tot 12 jaar

‹ Terug

MBO Keuzedeel BSO 8 tot 12 jaar - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 555

Ga naar MBO Keuzedeel BSO 8 tot 12 jaar voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Oudere kinderen hebben weer andere begeleiding nodig dan peuters en kleuters. Gespecialiseerde kennis van kinderen van 8 tot 12 jaar is dan ook erg waardevol voor pedagogisch medewerkers. Tijdens deze cursus BSO krijg je de tools in handen om effectief om te gaan met groepen kinderen van deze leeftijd. Je verdiept je in de prepuberteit, talentontwikkeling, mediawijsheid, omgaan met pesten en meer. Je weet wat er speelt bij deze kinderen en kan passende activiteiten organiseren. Na afloop haal je een erkend mbo-certificaat. Een mooie aanvulling op je cv! Daarom kies je voor MBO Keuzedeel BSO 8 tot 12 jaar van NTI: In 3 maanden af te ronden Keuzedeel uit erkende mbo-opleiding Haal een officieel mbo-certificaat Inclusief lesmateriaal Beste prijs-kwaliteitverhouding

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)