MBO Keuzedeel Gekwalificeerd nanny

‹ Terug

MBO Keuzedeel Gekwalificeerd nanny - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 660

Ga naar MBO Keuzedeel Gekwalificeerd nanny voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Zit het verzorgen in jouw bloed, werk je graag met kinderen en wil je een nanny worden? Dan is deze cursus iets voor jou. Tijdens deze MBO cursus Gekwalificeerd nanny leer je als freelance of zelfstandige nanny aan de slag te gaan. Je verzorgt en begeleidt kinderen in de gezinssituatie tijdens de dagelijkse activiteiten en levert een bijdrage aan de ontwikkeling en opvoeding. Je houdt contacten met school, verenigingen en ouders. Kortom ontdek het gevarieerde takenpakket tijdens jouw studie als nanny. Dit erkende keuzedeel is een mooie aanvulling op je cv! Daarom kies je voor MBO Keuzedeel Gekwalificeerd nanny van NTI: In 6 maanden af te ronden Keuzedeel uit erkende mbo-opleiding Haal een officieel mbo-certificaat Inclusief lesmateriaal Beste prijs-kwaliteitverhouding 

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)