MBO Keuzedeel Ernstige meervoudige beperkingen

  • Home/
  • Rubrieken/
  • MBO Keuzedeel Ernstige meervoudige beperkingen
‹ Terug

MBO Keuzedeel Ernstige meervoudige beperkingen - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 705

Ga naar MBO Keuzedeel Ernstige meervoudige beperkingen voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij je verder specialiseren en specifieke doelgroepen nog beter ondersteunen in de gehandicaptenzorg? Tijdens de MBO cursus Ernstige meervoudige beperkingen kun jij je nog verder verdiepen in de omgeving waarin je werkzaam bent. Maak kennis met verschillende technieken waardoor je de EMB-cliĆ«nt nog beter leert begrijpen, de communicatie voor beide partijen makkelijker maakt en je voor elke situatie een gewenste oplossing weet te vinden. Deze cursus EMB is niet alleen een mooie aanvulling op je cv, maar ook een goede manier om je vaardigheden te ontwikkelen! Daarom kies je voor MBO Keuzedeel Ernstige meervoudige beperkingen van NTI: In 3 maanden af te ronden Keuzedeel uit erkende mbo-opleiding Haal een officieel mbo-certificaat Inclusief lesmateriaal Beste prijs-kwaliteitverhouding 

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)