MBO Keuzedeel Basis programmeren

‹ Terug

MBO Keuzedeel Basis programmeren - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 630

Ga naar MBO Keuzedeel Basis programmeren voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Heb jij altijd al je eigen app willen bouwen? Dan is deze cursus programmeren iets voor jou. In dit keuzedeel Basis programmeren leer je eenvoudige applicaties te programmeren (bijv. softwareprogramma’s en apps). Allereerst ga je van start met de basisbeginselen en ontdek je de verschillende vaardigheden die daarbij komen kijken. Daarna ga je zelf aan de slag met ontwerpprincipes, structuren en programmeertalen. Uiteindelijk ben je in staat om een eenvoudige applicatie te ontwikkelen. Een mooie aanvulling op je cv! Daarom kies je voor MBO Keuzedeel Basis programmeren van NTI: In 6 maanden af te ronden Keuzedeel uit erkende mbo-opleiding Haal een officieel mbo-certificaat Inclusief lesmateriaal Beste prijs-kwaliteitverhouding 

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)