MBO Keuzedeel Gerontopsychiatrie

‹ Terug

MBO Keuzedeel Gerontopsychiatrie - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 645

Ga naar MBO Keuzedeel Gerontopsychiatrie voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ouderen die te maken hebben met psychiatrische problemen, kunnen last krijgen van lichamelijke en (psycho)sociale problemen. Het is lastig om als verzorgende altijd de juiste aanpak te hanteren. Deze MBO cursus Gerontopsychiatrie is erop gericht om jou specialistische vakkennis en specifieke vaardigheden bij te brengen, zodat je precies weet hoe je met psychiatrische ouderen moet omgaan. Tijdens de opleiding Gerontopsychiatrie nemen wij jou mee in de verschillende aspecten van deze specifieke zorg. Dit erkende keuzedeel is een mooie aanvulling op je cv! Daarom kies je voor MBO Keuzedeel Gerontopsychiatrie van NTI: In 3 maanden af te ronden Keuzedeel uit erkende mbo-opleiding Haal een officieel mbo-certificaat Inclusief lesmateriaal Beste prijs-kwaliteitverhouding 

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)