MBO Keuzedeel Geriatrische revalidatiezorg

‹ Terug

MBO Keuzedeel Geriatrische revalidatiezorg - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 705

Ga naar MBO Keuzedeel Geriatrische revalidatiezorg voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Het doel van GRZ is om de cliënt met behandeling en therapie terug te laten keren naar de vertrouwde thuissituatie. Tijdens de MBO cursus Geriatrische revalidatiezorg ondersteun jij de cliënt om zo goed mogelijk weer deel te laten nemen aan de maatschappij. Dit doe jij door de cliënt te observeren, continu alert te zijn en signaleren wanneer actie nodig is. Jij bent de spin in het web van de zorg rondom de cliënt, binnen het multidisciplinaire team en in contacten met de mantelzorger. Ontdek de verschillende vaardigheden tijdens deze Geriatrische revalidatiezorg opleiding. Daarom kies je voor MBO Keuzedeel Geriatrische revalidatiezorg van NTI: In 3 maanden af te ronden Keuzedeel uit erkende mbo-opleiding Haal een officieel mbo-certificaat Inclusief lesmateriaal Beste prijs-kwaliteitverhouding 

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)