Spaans B1

‹ Terug

Spaans B1 - NTI

Niveau:
Talen
Type:
Talen
Duur:
12 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 719

Ga naar Spaans B1 voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil je aan de slag binnen een Spaanse organisatie of zie jij een internationale omgeving in Nederland wel zitten? Dan is het belangrijk dat je beschikt over een hoog niveau van de Spaanse taal en deze vloeiend spreekt. Tijdens de cursus Spaans B1 train je zowel de mondelinge als schriftelijke vaardigheden. Na afloop van deze cursus kun je jouw gevoelens en mening uiten, vragen stellen en een gesprek voeren op Spaans B1 niveau. Na het behalen van het examen ontvang je het DELE diploma. Dit is een uitstekende aanvulling op je cv en geef je een groot voordeel op de arbeidsmarkt. Schrijf je in en verbeter je cv! Daarom kies je voor Spaans B1 van NTI: Praktijkgerichte cursus Starten wanneer jij wil Internationaal erkend DELE diploma Innovatieve online leeromgeving Bepaal je eigen studietempo

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)