Italiaans A1

‹ Terug

Italiaans A1 - NTI

Niveau:
Talen
Type:
Talen
Duur:
8 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 296

Ga naar Italiaans A1 voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Italiaans leren vanaf het begin? Volg dan de cursus Italiaans A1! Hiermee kun je  internationaal aantonen dat je Italiaans op niveau A1 beheerst. De cursus is erg nuttig als je in je werk veel in contact komt met de Italiaanse taal, of in ItaliĆ« wilt werken of studeren.  Je leert beter spreken, schrijven en lezen en wordt goed voorbereid op het examen bij het Italiaans Cultureel Instituut. Als je slaagt ontvang je een officieel certificaat, waarmee je bij veel Italiaanse bedrijven en scholen terecht kunt. Daarom kies je voor Italiaans A1 van NTI: Praktijkgerichte cursus Starten wanneer jij wil Internationaal erkend certificaat Innovatieve online leeromgeving Bepaal je eigen studietempo

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)