Italiaans A2

‹ Terug

Italiaans A2 - NTI

Niveau:
Talen
Type:
Talen
Duur:
8 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 296

Ga naar Italiaans A2 voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Spreek je al een beetje Italiaans en wil je voor je werk of opleiding graag Italiaans op een hoger niveau leren spreken? Start dan de cursus Italiaans A2!  Alle vaardigheden komen aan bod zodat jij in verschillende situaties goed uit de voeten kunt in het Italiaans. Bijvoorbeeld met vervoer in de stad, in het museum, in het restaurant of met het maken van afspraken.  Je wordt goed voorbereid op het examen bij het Italiaans Cultureel Instituut. Als je slaagt ontvang je een officieel certificaat, waarmee je bij veel Italiaanse bedrijven en scholen terecht kunt. Daarom kies je voor Italiaans A2 van NTI: Praktijkgerichte cursus Starten wanneer jij wil Internationaal erkend certificaat Innovatieve online leeromgeving Bepaal je eigen studietempo

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)