Wft Zorgverzekeringen

‹ Terug

Wft Zorgverzekeringen - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 360

Ga naar Wft Zorgverzekeringen voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Kom je als financieel professional veel in contact met zorgverzekeringen, maar weet je hier eigenlijk nog niet genoeg over? Start dan nu met de opleiding Wft Zorg van het NTI. Tijdens deze opleiding ontwikkel je kennis, vaardigheden en professioneel gedrag om aan de slag te gaan als adviseur zorgverzekeringen. Behaal het diploma Wft Zorgverzekeringen en krijg de bevoegdheid om in alle zorgverzekeringen te adviseren. Schrijf je nu in! Daarom kies je voor Wft Zorgverzekeringen van NTI: Officieel erkend diploma Beste prijs-kwaliteitsverhouding Bepaal je eigen studietempo

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)