HBO-Programma Voedingscoach

‹ Terug

HBO-Programma Voedingscoach - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
9 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2565

Ga naar HBO-Programma Voedingscoach voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Veel mensen willen graag gezonder leven en eten. Alleen lukt dit vaak niet. Wil jij anderen hierbij ondersteunen of je verdiepen in alles wat met gezonde voeding te maken heeft? Tijdens deze Voedingscoach opleiding ontdek je wat gezond-zijn eigenlijk is en hoe je dit kunt meten. Wat zorgt ervoor dat iemand zijn of haar eetgewoontes aanpast? Hoe kun je een groep of individu stimuleren gezonder te leven? En wat heeft psychologie eigenlijk met voeding te maken? Met het hbo-programma Voedingscoach verrijk je in 6 maanden tijd jouw kennis over gezondheid, voeding, de mens en de maatschappij. Schrijf je vandaag nog in! Daarom kies je voor HBO-Programma Voedingscoach van NTI: Erkende onderwijsinstelling In 6 maanden af te ronden Geen vooropleiding nodig Inclusief praktijkbijeenkomsten Inclusief vakliteratuur

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)