HBO-programma Marketingmanagement

‹ Terug

HBO-programma Marketingmanagement - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 840

Ga naar HBO-programma Marketingmanagement voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Het is tegenwoordig als onderneming heel erg belangrijk om je te onderscheiden van je concurrentie. Marketing is daar een goede methode voor. De marketing van een organisatie wordt steeds belangrijker en trends en nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in razendsnel tempo op. Wil jij op de hoogte blijven van deze nieuwste ontwikkelingen en binnen de marketing werkzaam zijn? Start dan nu met de opleiding Marketingmanagement van het NTI! Tijdens deze opleiding maak je kennis met de betekenis van marketing en de klantgerichte aanpak. Na het afronden van het hbo-programma kun je gelijk door met de HBO Bachelor Commerciële Economie. Is deze opleiding iets voor jou? Schrijf je dan nu in! Daarom kies je voor HBO-programma Marketingmanagement van NTI: Erkende onderwijsinstelling  In 3 maanden af te ronden  Geen vooropleiding nodig  Inclusief praktijkbijeenkomsten  Inclusief vakliteratuur 

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)