HBO-programma Marketingcommunicatie

‹ Terug

HBO-programma Marketingcommunicatie - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 840

Ga naar HBO-programma Marketingcommunicatie voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ben je altijd al gefascineerd door de manier waarop grote merken communiceren met de consument en ervoor zorgen dat jij hen niet meer vergeet? Dan is het HBO-programma Marketingcommunicatie echt iets voor jou! Tijdens deze opleiding Marketingcommunicatie maak je kennis met slimme, strategische en creatieve stappen om de naamsbekendheid van een merk te vergroten. Om dit te bereiken ontwikkel en beschrijf je alle stappen uit een strategisch marketingcommunicatieplan. Welke marketingcommunicatietheorieën en modellen zijn er? Welke kanalen en instrumenten kan je het beste inzetten om jouw communicatiedoel te bereiken? Klinkt dit interessant? Schrijf je dan nu in! Daarom kies je voor HBO-programma Marketingcommunicatie van NTI: Erkende onderwijsinstelling  In 3 maanden af te ronden  Geen vooropleiding nodig  Inclusief praktijkbijeenkomsten  Inclusief vakliteratuur 

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)