HBO-programma Logistiek management

‹ Terug

HBO-programma Logistiek management - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 1710

Ga naar HBO-programma Logistiek management voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ben je al werkzaam in de logistiek en wil je je verder ontwikkelen? Of wil je juist een start maken in de logistiek? Dan is de opleiding Logistiek Management iets voor jou! In dit programma krijg je de basiskennis voor het succesvol besturen van een organisatie binnen de logistiek en supply chain management. Je leert over verschillende bedrijfsmodellen zodat je een organisatie kunt analyseren en zo de beste koers kunt bepalen voor een bedrijf. Ook duik je in de wereld van logistiek. Hoe zit de integrale keten van een organisatie in elkaar? Hoe zorg je dat de juiste hoeveelheid grondstof op het juiste moment op de juiste plaats is? En hoe kan je de logistieke keten efficiënt inrichten? Ook verdiep je je in het MRP-systeem en in logistieke rekenmethodes. Ben je geïnteresseerd geworden? Schrijf je dan nu in! Daarom kies je voor HBO-programma Logistiek management van NTI: Erkende onderwijsinstelling In 4 maanden af te ronden Geen vooropleiding nodig Inclusief praktijkbijeenkomsten Inclusief vakliteratuur

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)