HBO-programma Supply chain management

‹ Terug

HBO-programma Supply chain management - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
9 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2565

Ga naar HBO-programma Supply chain management voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ben jij op zoek naar een baan met afwisseling, waarbij je contact maakt met verschillende personen en organisaties? Start dan nu met de opleiding Supply Chain Management! In dit programma maak je kennis met de diverse logistieke deeltrajecten, zoals inkoop-, productie-, distributie- en circulaire logistiek. Verder leer je alles over het inrichten van goederenstromen en de koppeling van logistiek en operationele informatietools. De supply chain zorgt voor een efficiënte goederenstroom tussen verschillende organisaties. ‘Slimmer en goedkoper organiseren’ staat hierbij centraal. Ben jij hier de juiste persoon voor? Schrijf je dan nu in! Daarom kies je voor HBO-programma Supply chain management van NTI: Erkende onderwijsinstelling  In 6 maanden af te ronden  Geen vooropleiding nodig  Inclusief praktijkbijeenkomsten  Inclusief vakliteratuur 

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)