HBO-programma Operationeel management

‹ Terug

HBO-programma Operationeel management - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
9 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2565

Ga naar HBO-programma Operationeel management voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil je weten hoe je jouw product of dienst op de goede plek op de juiste tijd krijgt? Of wil je gewoon meer weten over operationeel management? Start dan nu met de HBO Operationeel Management opleiding! In het HBO-programma maak je kennis met een aantal aspecten van het managementwezen die essentieel zijn voor het bestuderen van een onderneming. Welke managementmodellen zijn er? Wat zijn de kernactiviteiten van een bedrijf? En waar staan we in de markt? Door processen zo efficiënt en effectief mogelijk in te richten, kun je een hoop kosten besparen. Je zorgt op deze manier voor een rendabele onderneming. Ben je enthousiast geworden? Schrijf je nu in! Daarom kies je voor HBO-programma Operationeel management van NTI: Erkende onderwijsinstelling  In 6 maanden af te ronden  Geen vooropleiding nodig  Inclusief praktijkbijeenkomsten  Inclusief vakliteratuur 

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)