HBO-programma Privaatrecht

‹ Terug

HBO-programma Privaatrecht - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 840

Ga naar HBO-programma Privaatrecht voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Het privaatrecht staat midden in de samenleving. Het is een deel van het recht waar we dagelijks mee te maken hebben. Maar weet jij wat onze rechten zijn? Wil je meer weten over het recht tussen burgers onderling? Start dan nu met de opleiding Privaatrecht van het NTI! Tijdens deze opleiding kom je meer te weten over het burgerrecht. Met anderen woorden het privaatrecht. Je leert wanneer je eigenaar bent van een goed, welke rechten je hebt wanneer je benadeeld wordt en hoe verbintenissen op de juiste manier tot stand komen. Nadat je deze studie hebt afgerond, kan je verder met de Bachelor Rechten of de Bachelor Sociaal Juridische Dienstverlening. Start vandaag nog! Daarom kies je voor HBO-programma Privaatrecht van NTI: Erkende onderwijsinstelling  In 3 maanden af te ronden  Geen vooropleiding nodig  Inclusief praktijkbijeenkomsten  Inclusief vakliteratuur 

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)