HBO-programma Juridisch dossiermanagement

‹ Terug

HBO-programma Juridisch dossiermanagement - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 840

Ga naar HBO-programma Juridisch dossiermanagement voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ben jij efficiënt, georganiseerd, nauwkeurig en wil je jurist worden? Of ben je al een jurist en wil je over nog meer kennis beschikken op het gebied van dossiermanagement? Start dan nu met de HBO-opleiding Juridisch Dossiermanagement! Goed juridisch dossiermanagement is belangrijk en is een basisvereiste bij je werk als jurist. Je moet over voldoende kennis beschikken, maar kennis alleen is niet genoeg. Tijdens dit programma ga je gericht aan de slag met opdrachten, zodat je extra ervaring op doet. Je leert risico’s beheren van dossiers, vertrouwelijk om te gaan met informatie en je leert instructies te schrijven voor een juridisch kantoorhandboek. Heb je interesse? Starten kan iedere dag! Daarom kies je voor HBO-programma Juridisch dossiermanagement van NTI: Erkende onderwijsinstelling  In 3 maanden af te ronden  Geen vooropleiding nodig  Inclusief praktijkbijeenkomsten  Inclusief vakliteratuur 

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)