HBO-programma Recruitment en personeelsplanning

  • Home/
  • Rubrieken/
  • HBO-programma Recruitment en personeelsplanning
‹ Terug

HBO-programma Recruitment en personeelsplanning - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 840

Ga naar HBO-programma Recruitment en personeelsplanning voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ben je werkzaam of wil je werken in de HR? Wil jij leren welke rollen en kwaliteiten belangrijk zijn voor de strategie van de organisatie? Start dan nu met de opleiding Recruitment en personeelsplanning en leer hoe je de juiste persoon op de juiste plek binnen de organisatie plaatst. Wat kan je met employer branding? Hoe richt je een recruitmentproces in? En welke wervings- en selectiemiddelen zijn er en kan je het beste gebruiken? Je verkent de mogelijkheden van strategische personeelsplanning (SPP) en daarbij hoe je recruitment en andere relevante HRM-thema's in kunt zetten. Interesse? Starten kan iedere dag! Daarom kies je voor HBO-programma Recruitment en personeelsplanning van NTI: Erkende onderwijsinstelling  In 3 maanden af te ronden  Geen vooropleiding nodig  Inclusief praktijkbijeenkomsten  Inclusief vakliteratuur 

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)