HBO-programma Inleiding HRM

‹ Terug

HBO-programma Inleiding HRM - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
9 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2565

Ga naar HBO-programma Inleiding HRM voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Heb je altijd al willen werken in de HRM? En weet je nog niet precies welke richting en in welk onderdeel van het vakgebied? Start dan nu met de opleiding Inleiding HRM. In dit hbo-programma maak je kennis met een aantal aspecten van HRM, een introductie op het vakgebied. Je volgt drie modules uit de volledige bacheloropleiding HBO HRM. Je leert meer over het arbeidsrecht. Welke rechten en plichten je als werkgever en werknemer hebt. Je maakt kennis met employer branding, het recruitmentproces en je leert over verschillende organisatie- en managementmodellen. Past deze opleiding bij jou? Start vandaag nog! Daarom kies je voor HBO-programma Inleiding HRM van NTI: Erkende onderwijsinstelling  In 6 maanden af te ronden  Geen vooropleiding nodig  Inclusief praktijkbijeenkomsten  Inclusief vakliteratuur 

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)