Leidinggeven aan Millennials

‹ Terug

Leidinggeven aan Millennials - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
2 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 260

Ga naar Leidinggeven aan Millennials voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Zijn Millennials een mysterie voor jou? Wil jij beter leren leidinggeven aan Millennials? Of wil jij ze gewoon beter leren begrijpen? Dan is de korte cursus Leidinggeven aan Millennials interessant voor jou! Millennials zijn geboren tussen 1980 en 2000 en zijn opgegroeid aan het begin van het nieuwe millennium. Deze generatie heeft andere normen, waarden, angsten en motivatoren dan de voorgaande generaties. Ontdek wat hen drijft, wanneer ze floreren en hoe je deze groep het beste kunt ondersteunen in hun werk. Kan jij niet wachten om de Millennials ├ęcht te leren begrijpen? Schrijf je nu in en ontdek hoe jij nog beter kunt connecten met je medewerkers! Daarom kies je voor Leidinggeven aan Millennials van NTI: Erkende onderwijsinstelling In 2 maanden af te ronden Bepaal zelf je studietempo Volledig online te volgen Inclusief begeleiding

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)