Associate degree Bedrijfskunde

‹ Terug

Associate degree Bedrijfskunde - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
2 Jaar
Lesgeld totaal:
€ 4673

Ga naar Associate degree Bedrijfskunde voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Bij de Associate degree Bedrijfskunde draait alles om het bedrijfsleven. Stilstand is achteruitgang. Er is dus altijd behoefte aan optimalisatie, innovatie en daarmee gepaard goed opgeleid hbo-personeel dat deze continue verandering kan managen. Deze 2-jarige hbo-opleiding Bedrijfskunde leidt jou op tot deze breed inzetbare professional. Je leert alle over bedrijfsprocessen, projectmanagement en algemene managementvaardigheden. Je wordt klaargestoomd voor een dynamisch werkveld waarin jij het verschil maakt tussen stilstand of vooruitgang. Iets voor jou? Start dan vandaag nog voor de Associate degree Bedrijfskunde en behaal jouw erkende Ad-titel! Daarom kies je voor Associate degree Bedrijfskunde van NTI: Erkend NCOI diploma Elke dag starten Studeren in je eigen tempo Inclusief vakliteratuur  Inclusief praktijkbijeenkomsten

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)