MBO Keuzedeel Leidinggeven

‹ Terug

MBO Keuzedeel Leidinggeven - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 600

Ga naar MBO Keuzedeel Leidinggeven voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Een goede leidinggevende is goud waard. Wil jij doorgroeien en die gewaardeerde leider worden? Of heb je al een leidinggevende rol en wil je werken aan jouw leiderschapsstijl? Tijdens het MBO Keuzedeel Leidinggeven ga je aan de slag met de verschillende aspecten van leidinggeven. Hoe plan en verdeel je de werkzaamheden? Hoe kan je efficiƫnt een team medewerkers aansturen? En hoe begeleid je collega's of teamleden tijdens de dagelijkse werkzaamheden of hun persoonlijke ontwikkeling? Er wordt ook aandacht besteed aan algemene communicatieve vaardigheden. Na afloop heb je een erkend mbo-certificaat op zak. Een mooie aanvulling op je cv! Daarom kies je voor MBO Keuzedeel Leidinggeven van NTI: In 6 maanden af te ronden Keuzedeel uit erkende mbo-opleiding Haal een officieel mbo-certificaat Inclusief lesmateriaal Beste prijs-kwaliteitverhouding

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)