Allround Online Marketeer

‹ Terug

Allround Online Marketeer - NTI

Niveau:
Cursussen
Type:
Cursussen
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 840

Ga naar Allround Online Marketeer voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Als je aan de slag wilt in de online marketing dan is kennis over zoekmachines als Google essentieel. Je wilt immers weten hoe je publiek naar je website moet trekken. De cursus Allround Online Marketeer is ideaal om hier bedreven in te raken. Je leert in deze cursus meer over Search Engine Optimization (SEO), zoekmachine optimalisatie dus. Maar ook over het adverteren in de zoekmachines, beter bekend als Search Engine Advertising (SEA). Met Google Analytics leer je hoe je inzicht krijgt in de bezoekers van jouw website. Je beheerst na de cursus de basisprincipes van een zoekmachine marketeer en weet precies hoe je meer bezoekers en dus verkopen naar je site kunt halen. Daarom kies je voor Allround Online Marketeer van NTI: Erkende onderwijsinstelling In 3 maanden af te ronden Bepaal zelf je studietempo Volledig online te volgen Inclusief begeleiding

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)