Zakelijke communicatie Spaans

‹ Terug

Zakelijke communicatie Spaans - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
8 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 760

Ga naar Zakelijke communicatie Spaans voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij zakelijk Spaans leren? Steeds meer mensen krijgen op het werk te maken met de Spaanse taal. Wel zo fijn als je vanaf nu gemakkelijk in het Spaans kunt onderhandelen, of vloeiender communiceert met je Spaanse collega’s! Met de cursus Zakelijke communicatie Spaans leer je formeel Spaans spreken, schrijven en lezen op beginnersniveau. Voorkennis is hierbij niet nodig en je volgt de cursus gemakkelijk vanuit huis. Zaken als jezelf op een formele manier voorstellen, praten over je werk en zakelijke afspraken maken komen allemaal aan bod. Schrijf je vandaag nog in! Daarom kies je voor Zakelijke communicatie Spaans van NTI: Praktijkgerichte cursus Starten wanneer jij wil Internationaal erkend DELE diploma Innovatieve online leeromgeving Bepaal je eigen studietempo

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)