Zakelijke communicatie Italiaans

‹ Terug

Zakelijke communicatie Italiaans - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
8 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 760

Ga naar Zakelijke communicatie Italiaans voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Krijg jij op je werk regelmatig met Italiaans te maken? ItaliĆ« is een belangrijke handelspartner van Nederland. Om je kansen op deze zakelijke markt te vergroten is het goed je te verdiepen in de taal. Dit kan je een hoop tijd schelen: gesprekken lopen vloeiender en onderhandelen is voortaan een eitje. Met deze korte opleiding op beginnersniveau leer je alles wat nodig is om professioneel te communiceren. Voorkennis is niet nodig en je volgt de cursus gemakkelijk vanuit huis. Zaken als jezelf op een formele manier voorstellen, praten over je werk en zakelijke afspraken maken komen allemaal aan bod. Kun je niet wachten om te beginnen met deze cursus? Schrijf je vandaag nog in! Daarom kies je voor Zakelijke communicatie Italiaans van NTI: Praktijkgerichte cursus Starten wanneer jij wil Internationaal erkend DELE diploma Innovatieve online leeromgeving Bepaal je eigen studietempo

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)