MBO Basisopleiding Business services

‹ Terug

MBO Basisopleiding Business services - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 780

Ga naar MBO Basisopleiding Business services voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ben jij sociaal, hulpvaardig, communicatief en houd je van overzicht? Als medewerker in business services zijn deze eigenschappen erg waardevol. Of je nu werkt aan de receptie, als allround business assistant, marketing- en communicatiemedewerker of office & management support, dankzij jouw inzet verlopen alle dagelijkse werkzaamheden in een bedrijf vlekkeloos. Met de MBO Basisopleiding Business services leer je in 6 tot 9 maanden de basisbeginselen van een beroep in dit werkveld. Ben jij benieuwd of dit bij je past? Meld je aan en start wanneer het jou uitkomt! Daarom kies je voor MBO Basisopleiding Business services van NTI:

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)