MBO Basisopleiding Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg

  • Home/
  • Rubrieken/
  • MBO Basisopleiding Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg
‹ Terug

MBO Basisopleiding Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 1170

Ga naar MBO Basisopleiding Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Werken met mensen, ondersteunen in de dagelijkse zorg en helpen bij het zelfstandig inrichten van de dag. Als persoonlijk begeleider in de maatschappelijke zorg ben je veel in contact met hulpbehoevende mensen in allerlei verschillende zorggebieden. De MBO Basisopleiding Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg leert je in 6 tot 9 maanden de basisbeginselen van het vak. Je kunt onder andere gaan werken met mensen met een beperking, ouderen, personen in de verslaafden- of vluchtelingenopvang. Jouw cliënten én dagelijkse werkzaamheden zijn heel divers. Ben jij benieuwd of dit werk bij je past? Meld je dan aan voor deze mbo basisopleiding! Daarom kies je voor MBO Basisopleiding Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg van NTI:

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)