MBO Basisopleiding Begeleider maatschappelijke zorg

  • Home/
  • Rubrieken/
  • MBO Basisopleiding Begeleider maatschappelijke zorg
‹ Terug

MBO Basisopleiding Begeleider maatschappelijke zorg - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 1170

Ga naar MBO Basisopleiding Begeleider maatschappelijke zorg voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Help jij graag anderen en wil jij hier je werk van maken? Met de MBO Basisopleiding Begeleider maatschappelijke zorg leer je in 6 tot 9 maanden de basisbeginselen van dit beroep. Je bent hulpvaardig, communicatief, sociaal en een echte aanpakker. Jouw werkdag staat in het teken van mensen helpen op het gebied van wonen, vrije tijd of dagbesteding. De cliƫnten zijn heel divers, van ouderen, vluchtelingen en mensen met een beperking tot verslaafden. Geen dag is hetzelfde en je takenpakket is al net zo afwisselend. Wil je erachter komen of dit wat voor jou is? Start dan nu deze mbo basisopleiding! Daarom kies je voor MBO Basisopleiding Begeleider maatschappelijke zorg van NTI:

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)