MBO Office & Management Support Specialist

‹ Terug

MBO Office & Management Support Specialist - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
24 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2039

Ga naar MBO Office & Management Support Specialist voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij in een bedrijf de directie of management ondersteunen? Ga dan voor de afwisselende opleiding MBO Office & Management Support Specialist op niveau 4. Tijdens de opleiding ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om als managementassistent of directiesecretaresse aan de slag te gaan. Je leert onder andere de correspondentie verzorgen, coördineren en administreren. Na de opleiding bereid jij bijvoorbeeld vergaderingen voor, verzorgt de notulen of organiseert belangrijke bijeenkomsten en zakenreizen. Jij bent op de hoogte van wat er allemaal speelt in de organisatie. Iets voor jou? Schrijf je in en behaal een erkend mbo-diploma. Daarom kies je voor MBO Office & Management Support Specialist van NTI:

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)