MBO Marketing & Communication Specialist

‹ Terug

MBO Marketing & Communication Specialist - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
24 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2039

Ga naar MBO Marketing & Communication Specialist voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij een carrière in de wereld van marketing, pr en communicatie? Dan is de mbo opleiding Marketing & Communication Specialist op mbo-niveau 4 een uitstekende keuze voor jou! Je leert alles over marktonderzoek, marketingcampagnes en promotieacties en kunt na deze mbo-opleiding bij diverse organisaties aan de slag als marketing en communicatiemedewerker. Welk merk, product of dienst ga jij in de markt zetten? Kies voor de mbo marketing en communicatie opleiding en behaal een wettelijk erkend mbo-diploma. Daarom kies je voor MBO Marketing & Communication Specialist van NTI:

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)