Engels B1

‹ Terug

Engels B1 - NTI

Niveau:
Talen
Type:
Talen
Duur:
8 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 296

Ga naar Engels B1 voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Beheers je de basics van de Engelse taal, maar schiet je kennis tekort bij moeilijke gesprekken en ingewikkelde artikelen? De cursus Engels B1 brengt jouw Engels naar een hoger niveau, zowel in gesprekken als op papier. Ook leer je meer over de Engelse cultuur. Na afloop kun je moeiteloos Engelse literatuur en nieuwsartikelen lezen en (zakelijke) gesprekken voeren. De cursus Engels B1 is een echte must als je wilt werken of studeren in het buitenland, of in een internationale omgeving in Nederland. Met deze compacte online cursus breng je in korte tijd jouw Engels naar B1-niveau. Schrijf je in en ga direct van start! Daarom kies je voor Engels B1 van NTI:

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)