HBO-programma Pedagogisch omgaan met kinderen en ouders

  • Home/
  • Rubrieken/
  • HBO-programma Pedagogisch omgaan met kinderen en ouders
‹ Terug

HBO-programma Pedagogisch omgaan met kinderen en ouders - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
9 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2520

Ga naar HBO-programma Pedagogisch omgaan met kinderen en ouders voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Werk je veel met kinderen en/of hun opvoeders? Dan weet jij als geen ander dat communiceren met en het begeleiden van deze groep niet altijd even gemakkelijk is. Praten met jonge kinderen vraagt om een andere aanpak dan communiceren met jongeren. Maar ook de context speelt een rol. Als professional is het enorm waardevol om je gespreksvaardigheden en tools ter begeleiding te ontwikkelen. In dit hbo-programma ga je hiermee aan de slag. Je volgt 3 modules uit de erkende bachelor pedagogiek. Je doorloopt de modules Begeleiden van kinderen en jongeren , Gespreksvoering met kinderen en opvoeders en tot slot de module Opvoedingsondersteuning en coaching . Je kunt elke dag starten. Daarom kies je voor HBO-programma Pedagogisch omgaan met kinderen en ouders van NTI:

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)