HBO-programma Onderzoeken en rapporteren pedagogisch handelen

  • Home/
  • Rubrieken/
  • HBO-programma Onderzoeken en rapporteren pedagogisch handelen
‹ Terug

HBO-programma Onderzoeken en rapporteren pedagogisch handelen - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 840

Ga naar HBO-programma Onderzoeken en rapporteren pedagogisch handelen voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ben jij in je werk graag bezig met onderzoeken en het oplossen van problemen? Of wil je jouw baan in de pedagogiek juist meer diepgang geven met behulp van gedegen onderzoek? De opleiding HBO Onderzoeken en rapporteren pedagogisch handelen is dé opleiding die jou leert hoe je correct onderzoek doet. Een onderzoekende houding binnen de pedagogiek staat daarbij centraal. Van het opstellen van een onderzoeksvraag en het doen van literatuuronderzoek tot de onderzoeksmethoden en het doen van aanbevelingen. Tijdens de opleiding ga je zelf aan de slag met het doen van onderzoek zodat je de geleerde theorie direct kunt toepassen. Daarom kies je voor HBO-programma Onderzoeken en rapporteren pedagogisch handelen van NTI:

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)