HBO-programma Strategisch management

‹ Terug

HBO-programma Strategisch management - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 840

Ga naar HBO-programma Strategisch management voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Waar de liggen de kansen en bedreigingen van een organisatie? Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf toekomstbestendig is? En welke factoren neem je me in de strategiebepaling? Dit en meer leer je tijdens de korte opleiding Strategie management. Tijdens het hbo-programma ontdek je hoe strategisch management de organisatie helpt duurzaam resultaten te kunnen blijven behalen in deze snel veranderende wereld. Aan de hand van interne en externe analyses bekijk je de situatie van een organisatie. Wat doet de concurrent? Hoe ziet de markt eruit? Wat zijn interne sterktes en zwaktes? Door veel vragen te stellen en analyses te maken zorg jij voor een winnende strategie. Wil jij direct aan de slag? Meld je aan en start vandaag nog! Daarom kies je voor HBO-programma Strategisch management van NTI:

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)