Creatieve therapie

‹ Terug

Creatieve therapie - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 840

Ga naar Creatieve therapie voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Vaak staan mensen liever niet te lang stil bij de signalen die het lichaam hen geeft. Onbewust negeren we vermoeidheid en negatieve gevoelens stoppen we ver weg zodat we onverstoord door kunnen gaan met ons dagelijkse leven. Maar wanneer je langere tijd met minder kracht en energie in het leven staat dan uit zich dat uiteindelijk vaak in fysieke blokkades. In de opleiding creatieve therapie leer je hoe je mensen kunt begeleiden om hun onbewuste processen te ontdekken en weer in contact te komen met hun kern door middel van beeldende opdrachten en door lichaamsgericht te werken. Daarom kies je voor Creatieve therapie van NTI:

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)