Zorgethiek en beleid

‹ Terug

Zorgethiek en beleid - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 840

Ga naar Zorgethiek en beleid voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Een professionele relatie tussen cliënt en zorgverlener staat of valt met het bewaken van de morele waarden. Het is daarom belangrijk dat de zorgverlener voldoende kennis en vaardigheden heeft maar ook de juiste beslissingen weet te nemen bij morele dilemma´s. In de opleiding Zorgethiek en beleid leer je hoe je om moet gaan met ethische knelpunten en ga je ook aan de slag met een groot aantal juridische onderwerpen uit de gezondheidszorg. Na het volgen van deze opleiding ben je als zorgprofessional goed op de hoogte van alle rechten en plichten binnen de gezondheidszorg, van zowel de patiënt als de hulpverlener. Daarom kies je voor Zorgethiek en beleid van NTI:

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)