Medische basiskennis voor counselors

‹ Terug

Medische basiskennis voor counselors - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 840

Ga naar Medische basiskennis voor counselors voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Werk jij als counselor? Dan is het ook van belang dat je jouw basiskennis over het menselijk lichaam op peil houdt. Als counselor moet je namelijk goed in staat zijn om lichamelijke aandoeningen of psychosociale problemen te herkennen zodat je jouw cliƫnten kunt doorverwijzen als dit nodig is. Welke medicijnen kunnen worden ingezet bij de behandeling van psychiatrische aandoeningen? En wat weet je over de anatomie van het menselijk lichaam? Met de opleiding Medische basiskennis voor Counselors zorg je ervoor dat jouw medische basiskennis piekfijn in orde is. Daarom kies je voor Medische basiskennis voor counselors van NTI:

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)