MBO Verpleegkundige Klassikaal

‹ Terug

MBO Verpleegkundige Klassikaal - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
36 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 10258

Ga naar MBO Verpleegkundige Klassikaal voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ben je sociaal, ondernemend en wil je in een afwisselende functie zorg bieden aan diverse cliƫnten? Kies dan voor de opleiding MBO Verpleegkundige Klassikaal! Daarom kies je voor MBO Verpleegkundige Klassikaal van NTI: Studeren in je eigen tempo Wettelijk erkend mbo-diploma Persoonlijke begeleiding Klassikale lessen van ervaren docenten Voldoet aan de Wet BIG

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)