Module Rekenen mbo-niveau 2

‹ Terug

Module Rekenen mbo-niveau 2 - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 360

Ga naar Module Rekenen mbo-niveau 2 voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Rekenen is voor iedereen die gestart is met een MBO-opleiding een verplicht onderdeel. Dat geldt voor alle volledige MBO-opleidingen in Nederland. Het NTI MBO-College biedt Rekenen aan als een losse module. Dit doen wij voor elk niveau. Je kunt als je wilt een praktijkdag (optioneel en niet kosteloos) bijwonen. Daar worden alle onderdelen uitvoerig besproken en krijg je antwoord op al jouw vragen. Je doet digitaal examen. Binnen de digitale leeromgeving vind je een rekenforum en veel andere informatie. Met het behalen van deze module voldoe je aan de nieuwe wettelijke eisen en ontvang je een waardevol certificaat. Daarom kies je voor Module Rekenen mbo-niveau 2 van NTI: Incl. studiemateriaal Studeren met veel persoonlijk contact Persoonlijke begeleiding van een mentor

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)