MBO Commercieel medewerker

‹ Terug

MBO Commercieel medewerker - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
18 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2159

Ga naar MBO Commercieel medewerker voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ben jij ondernemend en/of klantgericht? Wil jij meer leren over marketing en sales? Ga dan voor de uitdagende opleiding MBO commercieel medewerker op niveau 3. Tijdens de opleiding ontwikkel je de kennis en vaardigheden die jij als commercieel medewerker nodig hebt om aan de slag te gaan. Start vandaag nog! Daarom kies je voor MBO Commercieel medewerker van NTI: Officieel erkend mbo-diploma Voordelig lesgeld inclusief lesmateriaal Je wordt begeleid door een mentor Inclusief praktijkbijeenkomsten 

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)