MBO Junior Accountmanager

‹ Terug

MBO Junior Accountmanager - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
24 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2879

Ga naar MBO Junior Accountmanager voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ben jij gedreven en/of klantgericht? Wil aan de slag in een commerciĆ«le organisatie? Ga dan voor de uitdagende opleiding MBO Junior accountmanager op niveau 4. Tijdens de opleiding ontwikkel je jouw communicatieve en analytische vaardigheden en leer jij van alles over het behalen van commerciĆ«le doelen, zoals winst maken en klanttevredenheid vergroten. Daarom kies je voor MBO Junior Accountmanager van NTI: Officieel erkend mbo-diploma Voordelig lesgeld inclusief lesmateriaal Je wordt begeleid door een mentor Inclusief praktijkbijeenkomsten 

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)