MBO Consulent commerciële arbeidsbemiddeling

‹ Terug

MBO Consulent commerciële arbeidsbemiddeling - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
24 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2879

Ga naar MBO Consulent commerciële arbeidsbemiddeling voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ben je een echte bemiddelaar, vind je het leuk om met anderen samen te werken en geef jij graag advies? Dan is de opleiding MBO Consulent commerciële arbeidsbemiddeling wat voor jou! Een consulent commerciële arbeidsbemiddeling, ook wel intercedent, is dé schakel tussen organisaties en mensen die op zoek zijn naar een andere baan. Tijdens de opleiding ga jij je verdiepen in de verschillende aspecten van de commerciële arbeidsbemiddeling. Daarom kies je voor MBO Consulent commerciële arbeidsbemiddeling van NTI:

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)