MBO E-commerce specialist

‹ Terug

MBO E-commerce specialist - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
24 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2879

Ga naar MBO E-commerce specialist voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Een e-commerce specialist heeft de belangrijke taak om de zichtbaarheid van een bedrijf te vergroten en weet precies welke online kanalen er moeten worden ingezet om een product of dienst te verkopen. In de mbo-opleiding e-commerce specialist ga je hiermee aan de slag! Je leert de marktpositie van een bedrijf herkennen en gaat je verdiepen in de ideale klantreis. Welke (digitale) communicatie zet je in om klanten te bereiken en hoe zorg je ervoor dat de bezoekers op jouw site overgaan tot een aankoop? Daarom kies je voor MBO E-commerce specialist van NTI:

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)