MBO Basisopleiding Commercie

‹ Terug

MBO Basisopleiding Commercie - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 780

Ga naar MBO Basisopleiding Commercie voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ben jij commercieel ingesteld? En vind jij het leuk om producten of diensten te verkopen? Met de MBO Basisopleiding Commercie leer je in 6 tot 9 maanden de basisbeginselen van een beroep in het commerciƫle werkveld. Je volgt de modules Bedrijfskunde en Marketing & Communicatie, afkomstig uit erkende mbo-opleidingen. Hoe richt je een klantreis in op basis van de klantbehoefte? Wat heb je nodig om een product in te markt te zetten? En hoe werken de bedrijfsprocessen van een commerciƫle organisatie? Daarom kies je voor MBO Basisopleiding Commercie van NTI:

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)