Nederlandse Spelling en Grammatica voor beginners

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Nederlandse Spelling en Grammatica voor beginners
‹ Terug

Nederlandse Spelling en Grammatica voor beginners - NTI

Niveau:
Talen
Type:
Talen
Duur:
4 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 148

Ga naar Nederlandse Spelling en Grammatica voor beginners voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Struikel je vaak over werkwoordspelling? Loop je vast bij moeilijke meervoudsvormen? Of heb je moeite met dubbele letters? Wanneer je regelmatig taalfouten maakt, zijn mensen al snel geneigd je minder serieus te nemen. Dat is zonde, want je wil jezelf natuurlijk van je beste kant laten zien. Met de basiscursus Nederlandse Spelling en Grammatica voor beginners heb je in een mum van tijd de nieuwste spelling- en grammaticaregels onder de knie. Aan de hand van heldere voorbeelden oefen je met de Nederlandse taal. Na afloop zal je merken dat je minder fouten maakt bij het schrijven van brieven, e-mails en andere teksten. En dat je meer vertrouwen hebt gekregen in jouw eigen taalvaardigheid! Daarom kies je voor Nederlandse Spelling en Grammatica voor beginners van NTI: Perfectioneer je Nederlands Beste prijs-kwaliteitverhouding Erkende onderwijsinstelling Je kunt elke dag starten Bepaal je eigen studietempo

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)